Beschrijving Training

Deze eendaagse training geeft deelnemers tips & tools om meer deelnemers in de groepslessen te krijgen en de potentie van groepsfitness optimaal te benutten.

Inschrijven

Beschikbare tickets Prijs (excl. BTW) Aantal
Ticket - 08-03-2018  99,00
In winkelwagen Doorgaan naar afrekenen

Presenters

Meer

Eendaagse Les Mills training: ‘’8 gouden tips voor meer groepsfitness leden’’. Instructeurs, clubmanagers en groepsfitness coördinatoren krijgen tijdens deze training alle tools aangereikt om hun groepsfitness afdeling naar een hoger plan te tillen.

Wat houdt de training in?
Tijdens deze interactieve training worden de ‘’’8 gouden tips voor meer groepsfitness leden’’ uit en toegelicht. De deelnemer staat centraal tijdens deze cursus. Hoe bouw je een groepsfitness afdeling op waarmee je langdurig succesvol bent?
De volgende 8 ‘Key Elements’ leer je tijdens de training:
  • Hoe creëer ik een Scorecard?
  • Hoe maximaliseer ik mijn lesrooster?
  • Hoe werf en behoud ik ‘world class’ instructeurs?
  • Hoe organiseer ik de beste training voor instructeurs?
  • Hoe ontwikkel ik de meest inspirerende groepsfitness studio binnen mijn budget?
  • Hoe creëer ik een groepsfitness marketing plan?
  • Hoe plan ik voor maximaal succes?
  • Hoe stel ik een GF manager van wereldklasse aan of hoe kan ik er zelf een zijn?
Voor wie?
De training ’8 gouden tips voor meer groepsfitness leden’’ is bedoeld voor iedereen die de groepsfitnessafdeling van zijn club naar een hoger level wil tillen. Ook niet gecertificeerde instructeurs en clubs zonder Les Mills licentie kunnen deelnemen.

Verzamel touchpoints?
Deelname aan de training ’8 gouden tips voor meer groepsfitness leden’’ is voor Les Mills instructeurs uit Nederland of Vlaanderen een uitgelezen kans om Touchpoints te verzamelen. Zie touchpoints.lesmills.nl voor meer info.

Door wie?
De training ’8 gouden tips voor meer groepsfitness leden’’ wordt gegeven door Debbie Koekkoek, Senior Consultant bij de HDD GROUP. Debbie begeleidt al jarenlang clubs met het succesvol opstarten en uitbreiden van hun groepsfitnessafdeling en was in het verleden zelf instructeur en manager bij diverse clubs.

Inschrijven
Het tarief voor deelname aan de workshop is € 99,- p.p. excl. BTW en inschrijven kan heel gemakkelijk online door hierboven je ticket te bestellen!


Schrijf je nu in en krijg het handboek ‘Bouw jouw groepslessen’ (t.w.v. €29,50) cadeau. Een praktisch handboek bedoeld voor iedere coördinator of manager die zich met groepslessen bezighoudt en de kwaliteit en kwantiteit ervan wil verbeteren. Het boek beschrijft hoe je in tien praktische stappen een succesvolle groepslessen afdeling kunt bouwen.