Beschrijving Workshop

Tijdens deze workshop worden nieuwe inzichten, handvatten en verschillende tips & tricks aangereikt om het rendement van indoor cycling studio’s te optimaliseren.

Een stukje geschiedenis
In 1997 lanceerde BODY BIKE International wereldwijd als eerste fabrikant een bike met een dichte kap. Mede door de voordelen van een dichte kap werd deze BODY BIKE een groot succes. In 2006 introduceerde BODY BIKE de BODY BIKE SUPREME; een bike die voorzien was van de nieuwste technologie en voldeed aan de behoeften van clubeigenaren, instructeurs én leden. Bij BODY BIKE draait alles om het vergroten van de indoor cycling beleving voor clubleden!

Technologische features
Het huidige wereldbeeld van mensen wordt steeds breder, waardoor de wensen ook steeds breder worden. Om aan nieuwe behoeften tegemoet te komen, heeft BODY BIKE een nieuwe indoor cycle aan het assortiment toegevoegd. De allernieuwste BODY BIKE SMART+ blinkt uit in design en is voorzien van de laatste technologische features.

Ervaar de nieuwe BODY BIKE SMART+
We bieden een selecte groep relaties de mogelijkheid om de nieuwe BODY BIKE SMART+ zelf te ervaren tijdens de workshop “Cycle Experience” bij First Impression in Tilburg. Na een presentatie over de BODY BIKE SMART+ kun je deelnemen aan een inspirerende Les Mills Immersive workout door National Trainer Yves van den Eynden. In een setting van muziek, digitale snufjes en 360° cinema transformeert deze workout tot de ultieme fitness ervaring. We sluiten de workshop af met een gezellige netwerkborrel!

Presenters

Inschrijven

Beschikbare tickets Prijs (excl. BTW) Aantal
25 oktober | Tilburg Gratis
In winkelwagen Doorgaan naar afrekenen