Beschrijving Workshop

Tijdens de workshop worden belangrijke gedrag strategieën behandeld die je als personal trainer of andere fitness professional direct kunt gebruiken om jouw klanten langdurig aan een voedingsprogramma te houden.

Meer

Wil je meer blijvende resultaten voor jouw klanten en betere retentiecijfers voor je personal training business? En ben je benieuwd naar het nieuwste boek van Jan Middelkamp over dit onderwerp? Schrijf je dan snel in voor de workshop ‘Gedragscoaching bij voedingsprogramma’s’ op vrijdag 16 juni bij de HDD GROUP in Waalwijk.

En we hebben iets leuks voor je! Als je je inschrijft voor deze workshop, dan krijg je het boek van Jan ‘Empowering Weight Loss through the Psychosocial Benefits of Exercise’ t.w.v. € 47,50 cadeau!


Tijdens de workshop worden belangrijke gedrag strategieën behandeld die je als personal trainer of andere fitness professional direct kunt gebruiken om jouw klanten langdurig aan een voedingsprogramma te houden. Dit zorgt voor blijvende resultaten voor je klanten en voor jou betere retentiecijfers.

Boek ‘Empowering Weight Loss through the Phychosocial Benefits of Exercise’
Als je je inschrijft voor de workshop, ontvang je het nieuwste boek van Jan Middelkamp helemaal gratis! Dit EuropeActive Retention Report 2017 gaat over de problemen van overgewicht en obesitas. Het rapport legt uit dat op gewicht blijven een groot gedragsprobleem is en dat de fitness sector hieraan een belangrijke bijdrage kan leveren.

Het vraagstuk hierbij is: is de fitness sector er klaar voor om te transformeren van een product dat zich met name richt op het verhuren van fitness apparaten en groepsfitnessruimtes en het verkopen van personal training naar het zorgen voor gedragsverandering op het gebied van gezondheid?

Voor wie?
De workshop is bedoeld voor personal trainers en fitness professionals die meer willen weten over voedingsprogramma’s en (nog) beter klanten willen begeleiden bij het succesvol volgen van een voedingsprogramma.

Door wie?
De workshop wordt gegeven door Jan Middelkamp. Jan publiceerde al meer dan 12 boeken en is bestuurslid van EuropeActive in Brussel. Exercise behaviour change en gedragscoaching staan bovenaan zijn expertise lijstje. 

Tarief
De kosten voor deelname aan de workshop bedragen € 59,50 p.p. excl. BTW. Dit is inclusief het boek ‘Empowering Weight Loss through the Phychosocial Benefits of Exercise’.