Beschrijving event

Fit Business Live Amsterdam is een exclusief kennis event met als thema ‘Customer Experience’ en vindt plaats op zaterdag 7 oktober in het Westergastheater in Amsterdam, tegelijkertijd met Reebok Les Mills Live Amsterdam 2017.

Meer

Fit Business Live is een uniek event met als doel de nieuwste kennis binnen de fitness industrie te delen met clubeigenaren, -managers en andere fitness professionals

Toonaangevende sprekers uit de branche
Niemand minder dan Phillip Mills (CEO Les Mills International), Bryce Hastings (head of research Les Mills International) en drs. Jos Burgers (marketing goeroe en auteur van diverse bestsellers) praten je tijdens Fit Business Live helemaal bij over dit veelbesproken thema.

Dagvoorzitter Jan Middelkamp, Business Development Director van de HDD GROUP, blikt graag met je terug op 25 jaar en neemt je deze dag mee in het thema customer experience.

25 jaar HDD GROUP en 20 jaar Les Mills
Het event start om 13.15 - 16.45 uur met aansluitend een netwerkborrel van 16.45 - 18.00 uur. Tijdens de netwerkborrel toosten we ook graag samen met jou op 25 jaar HDD GROUP en 20 jaar Les Mills in de Benelux! Aansluitend ben je vanaf 22.00 uur van harte welkom op de Legendary Dutch party in Gashouder, waar we tot in de vroege uurtjes door feesten.

Uitnodiging
Goed om te weten: Fit Business Live is alleen toegankelijk op uitnodiging en er is slechts een zeer beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Heb je geen uitnodiging ontvangen en wil je toch deelnemen aan Fit Business Live? Stuur dan uiterlijk 14 augustus een e-mail aan fitbusinesslive@hddgroup.com. We gaan voor je bekijken of er nog plaatsen beschikbaar zijn!