Beschrijving Workshop

In deze workshop draait alles om het creëren van de ultieme fitness experience in jouw fitnessclub.

Presenters

Meer

BESCHRIJVING WORKSHOP
In deze workshop draait alles om het creëren van de ultieme fitness experience in jouw fitnessclub. Millennials (leeftijd 18 tot 35 jaar) zijn nu en in de toekomst de grootste doelgroep van fitnessclubs. De millennial-generatie kiest steeds minder vaak voor een traditionele fitnessclub en steeds vaker voor een gespecialiseerde gym. Millennials willen meer resultaat in minder tijd en houden van workouts met een optimale experience.

Hoe creëer je een optimale experience in je club? Dit kun je onder andere doen door het toevoegen of uitbreiden van de functional training zone. En daar gaat deze workshop over! Tijdens de workshop wordt dan ook veel kennis met je gedeeld over het managen van een functional training zone.

Het laatste deel van de workshop bestaat uit een actieve, functionele workout door Functional Trainer Nuno de Brito. Het doel van deze workout is om verschillende vormen van functional training zelf te ervaren. Neem dus je sportkleding mee!

LEARNINGS
  • Wat is functional training?
  • Insights over welke kansen er zijn voor clubs op het gebied van functional training
  • Hoe kun je van functional training een profit center in je club maken?
  • Inzicht in huidige, succesvolle functional training zones
  • Waarom trekken functional training zones millennials aan?
  • Best practices
  • How can you change the game?
  • Inzicht krijgen in hoe je je eigen functional training zones kunt creëren of optimaliseren
PRESENTER JASPER OTTING
Jasper Otting is een energieke, creatieve geest die lef en gezond verstand in de juiste dosis combineert. In zijn jeugdjaren heeft hij een ‘topsport mentaliteit’ ontwikkeld door een fanatieke sportcarrière (tennis). Na zijn studie aan de Sport Academie in Amsterdam rolde hij al vrij snel in de fitnessindustrie. Als clubmanager van verschillende fitnesscentra kwam hij erachter dat de beleving van de conventionele fitness anders moest. Als eerste in de fitnessindustrie ontwikkelde hij samen met investeerders uit Zutphen een Shop-in-shop concept voor fitnesscentra. Circa 3,5 jaar geleden is hij aan de slag gegaan als expert in functioneel training managment bij FunXtion International en de HDD GROUP.

VOOR WIE?

De workshop is bedoeld voor clubeigenaren, -managers en andere fitnessprofessionals.

TARIEF
De kosten voor deze workshop bedragen € 29,00 (excl. BTW).