Beschrijving Workshop

Het is dé ontwikkeling van dit moment: boutique fitness. Ze groeien als kool en dat is niet zonder reden. Het fitnesslandschap verandert en een
opkomende generatie van Millennials en Generatie Z heeft periodieke en wisselende trainingsdoelen en -behoeften. Het fenomeen ‘fitnesshoppen’ dwingt je als professional om je club als winkelcentrum te bekijken, waar meerdere shops aanwezig zijn met voor elke doelgroep en doelstelling een specifiek aanbod.

Tijdens deze workshop laten we je zien hoe je dit haalbaar binnen je club kunt creëren, zodat ze bij jou blijven winkelen! Je kunt het al zonder grote verbouwingen in je fitnessruimte creëren! We laten je tevens kennismaken met de Multi Screen Solution: de nieuwste innovatie van FunXtion International! Get inspired! Waar helpt deze workshop jou als professional bij?

  • Laatste inzichten in fitnesstrends en -ontwikkelingen;
  • Hoe benut je het nieuwe fitnesslandschap voor meer leden?;
  • Kennis van succesvolle trainingsformules voor meer omzet;
  • Op welke manier houd je elke area van je club rendabel?;
  • Inspiratie om een boutique experience te creëren.

Let op: Er zijn helaas geen kleedkamers en geen douchefaciliteiten aanwezig. Ook is er geen horeca.

Parkeerkosten rondom de locatie bedragen €6,00 per uur. Wanneer je iets verder over het water parkeert, aan de kant van het Hilton hotel, bedraagt het €4,50 per uur. Dit is op loopafstand.

Inschrijven

Beschikbare tickets Prijs (excl. BTW) Aantal
30 augustus | Amsterdam Gratis
In winkelwagen Doorgaan naar afrekenen

Presenters