Beschrijving Training

In de driedaagse opleiding “Klantenbinding door gedragscoaching” leer je als fitness professional essentiële achtergronden en strategieën om leden blijvend te motiveren en te ondersteunen bij gedragsverandering.

Inschrijven

Presenters

Meer

8, 9 december 2017 & 12 januari 2018

In de driedaagse opleiding “Klantenbinding door gedragscoaching” leer je als fitness professional essentiële achtergronden en strategieën om leden blijvend te motiveren en te ondersteunen bij gedragsverandering. Dit wordt toegepast op training, voeding en leefstijl. Je leert praktische tools toe te passen om je retentie te verhogen. Wat moet jouw deelnemer náást het volgen van trainingen veranderen om succes, gezondheid en resultaat op de lange termijn realistisch te maken?

Wat moet jouw klant náást het volgen van PT sessies veranderen om succes, gezondheid en resultaat op de lange termijn realistisch te maken?

Doelgroep
(Toekomstige) Personal trainers en lifestyle coaches die al een vooropleiding hebben afgerond op het gebied van fitness.

Onderwerpen opleiding
Tijdens 'Klantenbinding door gedragscoaching' leer je d.m.v. verschillende strategieën om motivatie & gedragsverandering van jouw klanten te ondersteunen en een nieuwe levensstijl te realiseren.

Subdoelen zijn:
  • Begrijpen van de basisprincipes motivatie en gedrag
  • Toepassen van motivatie- en gedragstesten
  • Implementeren van motivatie- en gedragsstrategieën
Gewenste vooropleiding
Vooropleiding op het gebied van (groeps)fitness, bijvoorbeeld LAPT Foundation, Fitnesstrainer A, CIOS, AALO, etc.

Tijdsduur opleiding
Driedaagse opleiding.

Certificering Bij het succesvol afronden van de 'Klantenbinding en gedragscoaching' ben je Certified Motivational Coach.