Beschrijving Workshop

In samenwerking met Start2Move biedt de HDD GROUP de unieke opleiding Master in Clubmanagement aan. Deze opleiding is bedoeld voor huidige of aankomende managers van onder andere fitnessclubs. De 8-daagse opleiding heeft als doel kennis en inzicht te bieden in achtergronden van diverse aandachtsgebieden van management in fitnessclubs teneinde een optimaal rendement te realiseren.

Learnings
In deze 8-daagse opleiding worden de volgende modules behandeld:

  • Leiderschap & Resultaat
  • Strategisch management voor fitnessclubs
  • Sales management
  • Retentie & Fitnessmanagement
  • Financieel management
  • Clubinrichting & design
  • Groepsfitness management
  • Personal Training management

Voor wie?
De opleiding Master in Clubmanagement is gericht op huidige of aankomende managers van o.a. fitnessclubs, personal trainer studio’s etc.

Certificering
Deelnemers ontvangen bij goede afronding van de opleiding het certificaat Master in Clubmanagement.

Prijs
€1285,- (incl. btw)
Het bedrag is inclusief opleidingsmaterialen, certificaat en koffie/thee.

Meer informatie
Via www.start2move.nl

Inschrijven

Inschrijven voor deze opleiding kan op Start2move.nl.

Presenters

Meer

Testimonial
Voor een bedrijfsplan is het niet gebruikelijk om een voorwoord te schrijven, maar ik wil dit toch graag doen om mijn verwachting voorafgaand aan de cursus weer te geven. Toen ik de opleiding langs zag komen op Linked-in prikkelde dat mijn gedachten. Ik was bezig met een eventuele verkoop aan de concurrent. En was niet meer zo gemotiveerd om door de dikke modder van mijn sportcentrum heen te zwemmen.

Te weinig nieuwe klanten, te weinig vooruitgang maar boven alles te weinig gestroomlijnd werken zodat er vooruitzicht is op beterschap. Als ik dit nog langere tijd zo moet doen dan hou ik er liever mee op en los de schulden die ik heb wel af met de baan die ik ga zoeken. Werken kan je namelijk overal en de schulden werk ik dan wel weer weg.

Totdat ik de eerste dag naar de cursus ging en Jan daar (die ik al vaker had zien spreken) een inspirerende eerste cursusdag verzorgde. Vol inspiratie en goede moed ben ik weer naar huis gegaan. Vele vragen over mijzelf, over mijn leiderschap en ga zo maar door.

En wat er gebeurde was nog veel mooier, mijn vuur werd weer aangestoken. Mijn liefde voor de branche, mijn werkzaamheden en voor mijn personeel en leden. Kortom voor heel het sportcentrum.

Alles wat ik omschrijf in het plan heb ik geprobeerd te doen met volle oprechtheid naar mijzelf en naar mijn centrum toe. En met goede moed kijk ik naar de toekomst. Ga ik het redden om mijn sportcentrum te brengen waar ik graag wil? Zekerheid heb je daar niet in.

Een ding weet ik wel; als het niet lukt heb ik in ieder geval er alles aan gedaan en heb ondertussen mijn rugzak gevuld met veel kennis overgedragen door mensen die ook liefde voor het vak hebben. En ik heb een levenservaring erbij, waarvan ik niet dacht het te durven en te kunnen.

Mijn dank daarvoor aan alle inspirerende docenten!