Beschrijving event

Sales is de motor van jouw bedrijf, waarvoor je een kraakhelder plan nodig hebt om succesvol te zijn. Een planmatige customer journey, van potentiële klant tot gewaardeerd lidmaatschap, zorgt voor effectievere sales. Wat is de route die een prospect doorloopt? Wie doet wat? Maar ook: Wat is het percentage van de prospects die uiteindelijk lid worden? Hoe kun je dit verhogen? Enzovoorts. Bovendien is het belangrijk dat elke medewerker binnen je club of studio op de hoogte is van je salesplan en de rol die zij daarin vervullen. In deze webinar leggen we je uit op welke manier je het huidige salesplan kunt analyseren en met welke concrete tips en verbeteringen je aan de slag kunt gaan om uiteindelijk meer leads en inschrijvingen te krijgen.

HDD GROUP is making fitness professionals successful. Deze webinar is onderdeel van ons voorbeeld jaarplan, waarmee we clubs en studio’s op weg helpen om een commercieel succesvol jaar te plannen.

Heb je een vraag of wil je het voorbeeld jaarplan ontvangen? Neem dan contact op met het Club Performance team van HDD GROUP team via e-mail (clubperformance@hddgroup.com) of bel naar +31(0)416 33 43 15.

Inschrijven

Beschikbare tickets Prijs (excl. BTW) Aantal
Webinar: Met dit plan verhoog je effectief het aantal sales | 15-10-2020 Gratis
In winkelwagen Doorgaan naar afrekenen

Presenters

Meer