Beschrijving event

Corona heeft de fitnessbranche voorgoed veranderd, waardoor online fitness in slechts 3 maanden tijd voor iedereen ter wereld toegankelijk is geworden. Tech giganten, zoals Amazon, Apple en Facebook, maken gebruik van die kans om te concurreren met clubs. Maar zoals bij elke uitdaging, ontstaan ook weer nieuwe kansen voor het clubmodel. Want iedereen met een internetverbinding is ineens een potentieel lid geworden voor een (online) lidmaatschap bij jouw club!

Les Mills heeft de bekende Group Fitness Management (GFM) training geactualiseerd, met meer aandacht voor het integreren van online fitness naast live en virtual lessen in de club en kant-en-klare marketing tools om je bereik te vergroten en meer nieuwe leden binnen te halen voor diverse moderne abonnementsvormen. Niet alleen live, maar dus ook online!

ONE-STOP-SHOP FOR FITNESS: ANYTIME, ANYWHERE
In deze tijd verwachten leden een omni-channel (360°) fitnessoplossing, zodat ze kunnen trainen waar en wanneer ze willen, 365 dagen per jaar! Live fitness blijft het belangrijkste en is de beste ervaring die we kunnen bieden. Maar het is net zo belangrijk om de kloof tussen live en online fitness te overbruggen, want slim gebruik van digitale platformen helpt jou om een nieuw publiek te bereiken en leden beter vast te houden, in plaats van je bestaande leden te kannibaliseren.

Les Mills heeft deze training gemaakt om clubeigenaren/-managers en groepsfitnessmanagers/-coördinatoren te helpen bij het ontwikkelen van een strategie voor meer leden (omzet) en een verbeterde lesdeelname, retentie en concurrentiepositie. Ook voor pt-studio’s en boutique clubs.

‘Making fitness professionals successful!’

Inschrijven

Beschikbare tickets Prijs (excl. BTW) Aantal
NIEUW: ONLINE GFM 360/365 | 19 en 26 november  149,00  99,00
In winkelwagen Doorgaan naar afrekenen

Presenters

Meer

HDD GROUP is making fitness professionals successful. Deze webinar is onderdeel van ons voorbeeld jaarplan, waarmee we clubs en studio’s op weg helpen om een commercieel succesvol jaar te plannen. Heb je een vraag of wil je het voorbeeld jaarplan ontvangen? Neem dan contact op met het Club Performance team van HDD GROUP team via e-mail (clubperformance@hddgroup.com) of bel naar +31(0)416 33 43 15.