Beschrijving event

Wegens groot succes vorig jaar, organiseren we dit jaar weer een NEWTRITION-event! Dé voedingsconventie voor fitnessprofessionals om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van voeding. Graag bespreken we de laatste feiten en fabels met echte guru’s en experts als Chi L. Chiu, Astrid Postma-Smeets, Ramses Jedeloo en Sarai Pannekoek. Het beloofd een interessante middag te worden met lezingen, paneldiscussies en als afsluiting een gezellige netwerk borrel.

Presenters

Meer

Tijdens het NEWTRITION-event worden onder andere de volgende onderwerpen behandeld:
  • In de fitness sector worden veel meningen verkondigd over voeding, bijvoorbeeld over de effectiviteit voedingsprogramma’s. Maar wie toetst of het echt werkt?
  • Huidige stand van zaken met betrekking tot voeding.
  • Laatste update onderzoeken op het gebied van voeding.
  • Laatste update van het Voedingscentrum
   

Inschrijven


  • De kosten voor het PT Event bedragen € 76,- p.p. (excl. BTW) voor LAPT Members of € 95,- p.p. (excl. BTW) voor niet members. Na de uiterste inschrijfdatum (8 maart 2018) kan het inschrijfgeld niet meer gerestitueerd worden. LAPT is niet verantwoordelijk voor de aankomst van je inschrijving. Je verklaart op eigen risico deel te nemen aan het PT Event. Je gaat akkoord met eventueel gebruik van een beeltenis in druk, op foto, film, DVD e.d. voor promotionele doeleinden van LAPT, zonder hiervoor een vergoeding te claimen. De organisatie accepteert geen aansprakelijkheid wanneer het evenement door overmacht afgelast of verschoven zou moeten worden. LAPT biedt een breed aanbod van workshops en heeft het recht bij te weinig inschrijvingen workshops te annuleren. LAPT zoekt bij annulering altijd naar een passende oplossing.