Beschrijving event

Door de coronamaatregelen van het kabinet komen veel ondernemers in liquiditeitsproblemen. HDD GROUP organiseert samen met NL Actief een webinar op woensdag 27 mei van 14.00 – 16.00 uur. Tijdens dit webinar zal Ronald Wouters, Algemeen Directeur van NL Actief, uitleg geven rondom de besluiten van dit kabinet en zal hij toelichten wat NL Actief doet voor de PT’ers en Studio’s binnen onze branche. Niels Anker, financieel expert van de HDD GROUP, zal de liquiditeitsbegroting en nieuwe businesskansen voor PT’ers en Studio’s bespreken.

Een liquiditeitsbegroting in de tijd van de coronacrisis is een begroting per maand, waarmee tijdig kan worden vastgesteld of en wanneer er een dreigend tekort ontstaat. Dit wordt berekend aan de hand van een Excel-bestand dat hiervoor is ontwikkeld en aan jou beschikbaar wordt gesteld. Hiermee krijg je inzicht hoe lang jouw bedrijf nog vooruit kan met de beschikbare geldmiddelen.
Tijdens deze sessie zal er geen ruimte zijn om vragen te stellen. Lever je vragen daarom vooraf aan via het aanmeldformulier.

Je kunt je aanmelden voor dit webinar via deze link: https://www.formdesk.com/nlactief/webinarPT_studio_270520