8 must do’s voor vollere groepsfitnesszalen

Vol enthousiasme kondigen wij onze compleet vernieuwde groepsfitnessmanagement training aan! We toeren daarom door het land om iedereen kennis te laten maken met de laatste ins en outs omtrent groepsfitnessmanagement anno nu.

Het nieuwe groepsfitnessmanagement is volledig geactualiseerd op basis van recente marktontwikkelingen. Zo wordt er aandacht besteed aan het managen van virtuele lessen naast live lessen en het (automatisch) meten van ‘attendance’ om daarmee niet alleen het succes van een lesuur, maar juist de hele groepsfitnessdivisie van je club te vergroten!

Om onderscheidend te blijven, wordt niet alleen geconcurreerd op hardware, maar ook met een team van instructeurs. Dit maakt pas écht het verschil voor je club! Ontdek nieuwe manieren waarmee je world-class instructeurs kunt werven en hoe je ze kunt inspireren en motiveren om voor langere tijd onderdeel van je team te blijven.

Omdat niet alleen fitnessclubs groepsfitnesslessen aanbieden, is deze training ook geschikt gemaakt voor boutique studio’s en personal trainers die (small) group personal training aanbieden. Hiermee slaan we de brug tussen fitness in groepsverband tussen verschillende segmenten in onze dynamisch branche, zodat elke professional er succesvol mee kan zijn.

Schrijf jezelf in voor deze training en ontwikkel een nieuwe strategie voor jouw club en/of studio business voor 2020 and beyond!

Lunch is inbegrepen. Ook ontvang je het boek ‘Bouw jouw groepslessen’ van BlackBoxPublishers helemaal gratis!