Het ultieme group fitness plan voor een betere retentie

Succesvolle group fitness clubs of studio’s werken met een bewezen group fitness management (GFM) formule, voor zowel training binnen de club als daarbuiten (outdoor, livestream, on demand etc.). Het doel is te allen tijde een maximale bezetting van de groepslessen na te streven en een frequente deelname te stimuleren. We weten inmiddels dat leden die vaker deelnemen aan een les minder snel hun lidmaatschap opzeggen. Om die reden is het bijhouden en managen van de group fitness afdeling van jouw club of studio van groot belang! Tijdens de webinar leer je niet alleen cijfers te meten, maar ook concrete actieplannen te maken voor het structureel verbeteren van jouw group fitness afdeling.

HDD GROUP is making fitness professionals successful. Deze webinar is onderdeel van ons voorbeeld jaarplan, waarmee we clubs en studio’s op weg helpen om een commercieel succesvol jaar te plannen.

Heb je een vraag of wil je het voorbeeld jaarplan ontvangen? Neem dan contact op met het Club Performance team van HDD GROUP team via e-mail (clubperformance@hddgroup.com) of bel naar +31(0)416 33 43 15.