In vijf stappen naar een inspirerende visie en missie | 28-09-2020

Een inspirerende visie en missie kan honderden mensen naar je club trekken. Het zegt alles over je merk: wie je bent, waar je naar toe streeft, wat je wilt bereiken in de maatschappij, wat je voor klanten wilt en kunt betekenen, waar je passie en krachten liggen enzovoorts. Het maakt ook duidelijk wie je niet wilt zijn en wat je niet kunt betekenen voor iemand. Zo creëer je richting en focus binnen je organisatie en verbind je de juiste (potentiële) klanten met je merk. De buitenwereld weet precies wat ze van jou kunnen verwachten en dat heeft een aantrekkingskracht van een onschatbare waarde. Met deze vijf stappen zet jij voor jouw club of studio de meest inspirerende visie en missie ooit op papier!

HDD GROUP is making fitness professionals successful. Deze webinar is onderdeel van ons voorbeeld jaarplan, waarmee we clubs en studio’s op weg helpen om een commercieel succesvol jaar te plannen.

Heb je een vraag of wil je het voorbeeld jaarplan ontvangen? Neem dan contact op met het Club Performance team van HDD GROUP team via e-mail (clubperformance@hddgroup.com) of bel naar +31(0)416 33 43 15.