Personal Training: meer winst met deze tips & strategieën | 13-10-2020

Mensen willen meer dan ooit de fitste versie van zichzelf zijn. Dit biedt kansen voor jouw personal training afdeling, want voor echte resultaten is aandachtige begeleiding nodig. De verkoop van PT-sessies kan een hele belangrijke KPI zijn voor het behalen van je bedrijfsresultaat. Maar, hoe zet je zo’n PT-afdeling op en hoe manage je dit voor commercieel succes? Deze webinar helpt je bij het bepalen van de juiste strategie voor jouw club of studio, waaronder het kiezen van het juiste verdienmodel. Je leert ook om jouw personal trainers op de juiste manier te coachen en ze te helpen op het gebied van sales en marketing, zodat je omzet stijgt en het een winstgevende tak binnen je bedrijf wordt.

HDD GROUP is making fitness professionals successful. Deze webinar is onderdeel van ons voorbeeld jaarplan, waarmee we clubs en studio’s op weg helpen om een commercieel succesvol jaar te plannen.

Heb je een vraag of wil je het voorbeeld jaarplan ontvangen? Neem dan contact op met het Club Performance team van HDD GROUP team via e-mail( clubperformance@hddgroup.com) of bel naar +31(0)416 33 43 15.