Jeff Gaspersz

Jeff Gaspersz is als hoogleraar innovatie verbonden aan Nyenrode Business Universiteit. Voorts is hij spreker, trainer, adviseur en coach op het gebied van innovatiemanagement en business creativiteit. Daarnaast is hij auteur of co-auteur van 28 boeken en 68 artikelen over innovatie, creativiteit en innovatiegericht human resource management.

Hij geeft nationaal en internationaal masterclasses en presentaties over innovatie en creativiteit voor organisaties, teams, managers en professionals. Hij heeft ruim 20 jaar (internationale) ervaring als inspirerend spreker voor grote en kleine zalen en is een veelgevraagd spreker. Hij ondersteunde ruim 200 organisaties met het vinden en benutten van nieuwe kansen.

De essentie van zijn spreken, trainen, adviseren en coachen is het delen van inzichten over hoe de innovatiekracht is te versterken waarmee de (ambitieuze) doelen zijn te realiseren. Voor de organisatie, het team en voor de professional, manager of ondernemer zelf. Dat hij in presentaties managers en professionals diepgaand inspireert blijkt uit de feedback van de opdrachtgevers waar hij voor werkte.

<< Terug

Sessies